Jualan Ubatan

Ubat Bactrim  

-sejenis ubat anti-biotic
- dipercayai semua breeder di Philiphine
- kalau gp selsema ke, sakit ke, nampak lesu ke boleh kasi makan.
-anti- biotic wajib kena kasi kat GP setahun 2 kali atas nasihat pakar 
:)
pm me for info.

 u can refer here.. —- > http://www.guinealynx.info/antibiotics.html

Hot Sale!


Bexton ItinVet-
botol putih
ubat kurap/ fungus
suap 0.5ml sahaja
 RM20

Ubat Kutu
botol cecair biru
sekali titis pada kulit GP sahaja, kutu pasti hilang
RM17

Ubat Anti- Biotik
kapsul merah kelabu
buka kapsul, tuang serbuk kapsul dalam air
(setiap kapsul boleh 2kali minum untuk seekor GP)
suap ke mulut GP 
*setiap GP harus diberi anti-biotik 2x setahun
RM3 sebiji 

Hot Sale!

Ni spray sy guna kat gp sy.
Agak berkesan, perbezaan boleh tgk dalam masa 4 hari.
Mudah dan murah.
Dah 6-7 ekor gp sy sembuh guna ubat ni.
100ml boleh tahan lama dan banyak ekor.
Fido
-NanoMed (can prevent H1N1 virus)
-effectiveness 24hours
-anti bacteria
-anti virus
-anti fungal (terbukti berkesan)
-deodorize (nie kalau korang malas nak kasi mandi, sembur jer kat diorg. haha)
-heals wound (luka- luka pun cepat gak kering kalau spray ni.)
-safe to use
RM15 only!


Anti-Fungus Cream
-ubat sapu kurap, fungal, kulit kering
sangat sesuai untuk guinea pig
kesannya boleh lihat dalam masa seminggu
bulu dah tumbuh balik
Rm5 yang kecil
Rm12 yang besar 

17 Comments (+add yours?)

  1. nurul
    Feb 23, 2012 @ 06:45:13

    mcm mane nak order yer..ni no sy 017-2048528 – nurul berminat la.. location kalo dkt cod pun sng jgk kan

    Reply

  2. Flippy Takaishi
    Mar 03, 2012 @ 07:55:30

    Oh ye, kalau GP botak kecil bahagian dahinya , boleh ke pakai Anti-fungus Cream?

    Reply

  3. d
    Mar 04, 2012 @ 02:59:02

    mcm mne nk order??

    Reply

  4. ekaamin
    Mar 29, 2012 @ 15:50:42

    nak tnye la,,guinea pigs i bulu ggurla,,cmne nak prevent die dr bulu ggur jek,,gne ubat yg mane?

    Reply

    • Kandalah Jack Cavy
      Mar 30, 2012 @ 12:30:14

      guinea pig memang gugur bulu tiap2 hari.
      normal tu. tapi nak bagi guinea pig kulit dan bulu cantik bagi makanan yg byk vitamin C la. jgn kasi multivitamin lak. sebab guinea pig cuma tak boleh hasilkan vitamin C sendiri. kalau guinea pig awak longhair, awak just sikat tiap2 hari bulu dia, utk prevent dari bergumpal. kalau short hair pun sama, sikat bawa kuar bulu gugur tu.
      Add my Facebook kandalahjackcavy@yahoo.com

      Reply

  5. ashie
    Apr 30, 2012 @ 08:51:48

    mcm mna nak oder fido 2…ada lg? sms me 0129776279

    Reply

  6. stainman
    May 10, 2012 @ 06:56:33

    nk beli ubat Bexton ItinVet- ade lagy x ?

    Reply

  7. Berikanku HidayahMu
    Jul 11, 2012 @ 17:05:12

    ermm..can i get a bactrim tablet from u..??

    Reply

  8. syadah dzolkiple
    Aug 24, 2012 @ 07:11:27

    Mcm mne nk order ye?

    Reply

  9. sharmin idzra
    Sep 06, 2012 @ 04:24:28

    salam, kalau GP kte skit kaki sbb bengkak nk gne ubt ape ye?

    Reply

    • Kandalah Jack Cavy
      Oct 15, 2012 @ 07:41:59

      bagi minum air garam. biarkan je. nanti bengkak itu surut. penyakit ni nama dia bloated. kurang mineral. dan mungkin sebab jangkitan kuman

      Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: