Jualan Ubatan

Ubat Bactrim  

-sejenis ubat anti-biotic
– dipercayai semua breeder di Philiphine
– kalau gp selsema ke, sakit ke, nampak lesu ke boleh kasi makan.
-anti- biotic wajib kena kasi kat GP setahun 2 kali atas nasihat pakar 
:)
pm me for info.

 u can refer here.. —- > http://www.guinealynx.info/antibiotics.html

Hot Sale!


Bexton ItinVet-
botol putih
ubat kurap/ fungus
suap 0.5ml sahaja
 RM20

Ubat Kutu
botol cecair biru
sekali titis pada kulit GP sahaja, kutu pasti hilang
RM17

Ubat Anti- Biotik
kapsul merah kelabu
buka kapsul, tuang serbuk kapsul dalam air
(setiap kapsul boleh 2kali minum untuk seekor GP)
suap ke mulut GP 
*setiap GP harus diberi anti-biotik 2x setahun
RM3 sebiji 

Hot Sale!

Ni spray sy guna kat gp sy.
Agak berkesan, perbezaan boleh tgk dalam masa 4 hari.
Mudah dan murah.
Dah 6-7 ekor gp sy sembuh guna ubat ni.
100ml boleh tahan lama dan banyak ekor.
Fido
-NanoMed (can prevent H1N1 virus)
-effectiveness 24hours
-anti bacteria
-anti virus
-anti fungal (terbukti berkesan)
-deodorize (nie kalau korang malas nak kasi mandi, sembur jer kat diorg. haha)
-heals wound (luka- luka pun cepat gak kering kalau spray ni.)
-safe to use
RM15 only!


Anti-Fungus Cream
-ubat sapu kurap, fungal, kulit kering
sangat sesuai untuk guinea pig
kesannya boleh lihat dalam masa seminggu
bulu dah tumbuh balik
Rm5 yang kecil
Rm12 yang besar 

29 thoughts on “Jualan Ubatan

    • guinea pig memang gugur bulu tiap2 hari.
      normal tu. tapi nak bagi guinea pig kulit dan bulu cantik bagi makanan yg byk vitamin C la. jgn kasi multivitamin lak. sebab guinea pig cuma tak boleh hasilkan vitamin C sendiri. kalau guinea pig awak longhair, awak just sikat tiap2 hari bulu dia, utk prevent dari bergumpal. kalau short hair pun sama, sikat bawa kuar bulu gugur tu.
      Add my Facebook kandalahjackcavy@yahoo.com

    • bagi minum air garam. biarkan je. nanti bengkak itu surut. penyakit ni nama dia bloated. kurang mineral. dan mungkin sebab jangkitan kuman

  1. sy nak beli la ubat untuk hilangkan kurap kat badan gp..sian gp…hari2 bulu makin nipis…tolong syorkan ubat yg sesuai…tolong bagitau hrga ngan post k…area seremban@tesco seremban jaya

  2. makcik nak tanya . mata gp makcik bertahimata. n then dia suka garu sampai luka sampai cabut habis bulu dia. boleh tak sapu cream burnol @ guna spray luka tuk luka dia? nak kata fungus pun taktau sebab kulit dia kering n keras. sejak duamenjak ni dia tak brapa aktif. jalan pun taklarat. dia nanti buat bunyi mcm letih@sakit. sini takde klinik haiwan. kalau ada pun jauh dari tempat makcik ni. ubat2 yg manusia pakai bolehtak. maksud makcik yg sedia ada d rmh ni.??tq my son.

  3. bro still active lagi x?? saya nak beli ubat cirit birit tok gp saya.. no hp: 0147383166 (call/sms/whatup/telegram)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s